Čerpání prostředků ze sociálních fondů EU (případová studie) - Burešová, Kamila; Karpová, Eva; Řehořová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce popisuje čerpání finančních prostředků z Evropského sociálního fondu. Teoretická část práce pojednává o regionální politice, strukturálních fondech a Evropském sociálním fondu. Dále jsou podrobněji popsány operační programy ESF, které specifikují cíle předkládaných projektů. Praktická část práce je věnována projektu "Celkové zkvalitnění výuky na ZŠ s důrazem na zlepšení situace znevýhodněných žáků a usnadnění jejich zařazení do výukového procesu", který byl realizován v letech 2006-2008 na ZŠ Náměstí Svobody v Praze 6.
Vedoucí práce: Eva Karpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses