Politicko ekonomické chrakteristiky Makedonie a její perspektivy integrace do NATO a EU - Trajkovska, Ljupka; Abrhám, Josef; Jelínek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Hlavním cílem této práce je seznámení čtenáře se základními charakteristikami Makedonie z hlediska jejího území a struktury obyvatelstva, politickým a ekonomickým vývojem Makedonie od devadesátých let do současnosti a její integrací do mezinárodních organizací s důrazem na Evropskou unii a NATO.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Makedonie; bakalářské práce; Macedonia; bachelor's theses