Integrace cizinců v České republice - Horčicová, Helena; Kadeřábková, Jaroslava, 1942-; Brown, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce "Integrace cizinců v České republice" se zabývá problematikou spojenou se zapojením cizinců do české společnosti. Pozornost je věnována jednotlivým oblastem integrace a to jak cizincům jako celku, tak i žadatelům o azyl a muslimům. Dále se práce zaměřuje na tvorbu integrační politiky a provázanost jejich jednotlivých aktérů politiky. Jako příklad z praxe je uveden projekt Human Step financovaný z fondů EU a jeho zapojení do mezinárodní spolupráce Astra.
Vedoucí práce: Jaroslava Kadeřábková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses