Strategie ekonomického rozvoje Mongolska - Sejkora, Jiří, 1985-; Adamcová, Lenka; Knotková, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá strategií ekonomického rozvoje mongolské centrálně plánované i tržní ekonomiky. Spojovacím článkem mezi těmito je problematika rozvoje v průběhu transformace. Dále popisuje hospodářskou situaci v kontextu historického vývoje.
Vedoucí práce: Lenka Adamcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Mongolsko; bakalářské práce; Mongolia; bachelor's theses