Projev zásady opatrnosti v účetnictví - Geržová, Jana (2009)
Diplomová práce se zabývá projevem zásady opatrnosti v účetnictví - konkrétně rezervami a opravnými položkami. Práce se zaměřuje na srovnání úpravy těchto oblastí v IAS/IFRS a v českých účetních předpisech.