Projev zásady opatrnosti v účetnictví - Geržová, Jana; Randáková, Monika, 1966-; Bokšová, Jiřina, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Diplomová práce se zabývá projevem zásady opatrnosti v účetnictví - konkrétně rezervami a opravnými položkami. Práce se zaměřuje na srovnání úpravy těchto oblastí v IAS/IFRS a v českých účetních předpisech.
Vedoucí práce: Monika Randáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses