Motivační systém retailingové firmy jako nástroj budování loyálního zaměstnance - Ježek, Adam (2009)
Bakalářká práce se zabývá procesem motivace a budováním loajality zaměstnance. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část pojednává o významu loajálního zaměstnance a procesu budování loajality. Dále se teoretická část zabývá motivací a motivačními teoriemi. Praktická část předkládá konkrétní příklad procesu motivace a buduování loajality ve společnosti Tesco Stores ČR a.s..