Motivační systém retailingové firmy jako nástroj budování loyálního zaměstnance - Ježek, Adam; Turnerová, Lenka, 1957-; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářká práce se zabývá procesem motivace a budováním loajality zaměstnance. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část pojednává o významu loajálního zaměstnance a procesu budování loajality. Dále se teoretická část zabývá motivací a motivačními teoriemi. Praktická část předkládá konkrétní příklad procesu motivace a buduování loajality ve společnosti Tesco Stores ČR a.s..
Vedoucí práce: Lenka Turnerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; motivace; loajalita; bakalářské práce; motivation (psychology); loyalty; bachelor's theses