Obchodní styk s republikou Izrael a jeho specifika - Kůna, Jakub; Sato, Alexej, 1952-; Halík, Jaroslav, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato práce se týká mezinárodní obchodní operace, konkrétně dovozu zboží z Izraele a jeho specifik. Popisuje také mezikulturní odlišnosti při jednání s izraelským partnerem. Práce je zaměřena na realizaci obchodní operace z pohledu českého podniku, který chce importovat z Izraele. Popisuje náležitosti a podmínky kupní smlouvy. Sleduje i konkrétní realizovanou transakci uskutečněnou mezi firmou JAKU Trade a izraelským exportérem.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses