Firemní filantropie jako nezbytná součást firemní strategie - Maňáková, Martina; Zamazalová, Marcela; Obadalová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce se zabývá firemní filantropií jako nezbytnou součástí firemní strategie. Teoretická část definuje firemní filantropii, její jednotlivé nástroje a charakterizuje ji jako součást CSR. Praktická část zobrazuje propracovanou stratgii firemní filantropie na 3 firmách - T-Mobile Czech Republic, a.s., Johnson&Johnson, s.r.o. a Československá obchodní banka a.s. a stejně tak zkoumá postoj veřejnosti k této problematice.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; firemní filantropie; diplomové práce; corporate philanthropy; master's theses