Postavení Francie v Evropské unii - Svobodová, Lenka; Steinmetzová, Dana; Hitzgerová, Vlasta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem této bakalářské práce je charakterizovat postavení Francie v Evropské unii z politického a ekonomického hlediska. První kapitola se soustředí na přístup francouzských představitelů i občanů k evropské integraci. Druhá kapitola obsahuje analýzu makroekonomických ukazatelů Francie a srovnání s ostatními zeměmi EU. Třetí kapitola pojednává o současné ekonomické situaci ve Francii a zaměřuje se konkrétněji na trh práce, imigraci a francouzské řešení finanční krize.
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; trh práce; Francie; bakalářské práce; labor market; France; bachelor's theses