Ekonomicko-politické aspekty konfliktů ve světě - Nymburská, Eva; Vošta, Milan, 1962-; Kašpar, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Konflikty z obecného hlediska, stejně jako druhy konfliktů, vymezuje kapitola první. Následně se druhá kapitola zabývá příčinami a důsledky konfliktů. Aktuální vývoj konkrétních konfliktů ve světě popisuje kapitola třetí. V závěrečné, tj. čtvrté kapitole, je blíže charakterizována role vybraných mezinárodních organizací při řešení konfliktů.
Vedoucí práce: Milan Vošta
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; konflikty; bakalářské práce; conflicts; bachelor's theses