Diplomatický protokol Ruska - Lukyanova, Irina; Gullová, Soňa, 1954-; Laschoberová, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Diplomatický protokol je jedním z nejdůležitějších složek oblasti mezinárodních vztahů. Podle diplomatického slovníku, který definuje protokol jako všeobecně uznávaný soubor pravidel, tradic a podmínek dodržovaných vládou, ministerstvem zahraničních věcí, diplomatickými zástupci a úředníky v mezinárodní komunikaci.Moje práce analyzuje diplomatický protokol Ruské federace v dnešní době. Mnohé z jeho pravidel je dobré znát nejen diplomatům, ale i pracovníkům jiných úřadů, včetně podnikatelů, kteří usilují o pozivitní výsledek svých kontaktů s cizinci.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses