Obchodní a kulturní zvláštnosti Bolívie - Karaba, Marcela (2009)
Tato bakalářská práce má za cíl poskytnout komplexní informace týkající se bolivijského národa, které by mohly být užitečné nejen obchodníkům, ale také těm, kteří se vydají do Bolívie pouze jako turisté. Tato studie shrnuje velké množství informací o Bolívii tak, aby byly zdůrazněny hlavní rysy tamějšího kulturního a obchodního prostředí a popisuje průběh a hlavní specifika obchodního jednání. Poslední kapitola se věnuje pohledu Bolivijců na Čechy.