Obchodní a kulturní zvláštnosti Bolívie - Karaba, Marcela; Gullová, Soňa, 1954-; Laschoberová, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato bakalářská práce má za cíl poskytnout komplexní informace týkající se bolivijského národa, které by mohly být užitečné nejen obchodníkům, ale také těm, kteří se vydají do Bolívie pouze jako turisté. Tato studie shrnuje velké množství informací o Bolívii tak, aby byly zdůrazněny hlavní rysy tamějšího kulturního a obchodního prostředí a popisuje průběh a hlavní specifika obchodního jednání. Poslední kapitola se věnuje pohledu Bolivijců na Čechy.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; obchodní jednání; Bolívie; bakalářské práce; negotiation in business; Bolivia; bachelor's theses