Daňový systém Kazachstánu - Rakhymzhan, Ardak (2009)
Tato práce se zabývá aktuálními otázkami a problematikou daňového systému v Republice Kazachstán. Zvláštní pozornost je věnována problémům klasifikace daní, zdanění a způsobům jejich řešení. Ve své práci se opírám o aktuální zákonodárné a normativní akty Republiky Kazachstán a o materiály statistických agentur Republiky Kazachstán. Dále práce vymezuje základní pojmy o daních, veřejných příjmech a základních konstrukčních prvcích daní. Má analýza je založena na základě makroekonomických ukazatelů v letech 2002-2007. Dále zkoumám reformu daňového systému Kazachstánu a charakterizuji základní etapy formování a rozvoje národního daňového systému.