Daňový systém Kazachstánu - Rakhymzhan, Ardak; Láchová, Lenka, 1959-; Láchová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato práce se zabývá aktuálními otázkami a problematikou daňového systému v Republice Kazachstán. Zvláštní pozornost je věnována problémům klasifikace daní, zdanění a způsobům jejich řešení. Ve své práci se opírám o aktuální zákonodárné a normativní akty Republiky Kazachstán a o materiály statistických agentur Republiky Kazachstán. Dále práce vymezuje základní pojmy o daních, veřejných příjmech a základních konstrukčních prvcích daní. Má analýza je založena na základě makroekonomických ukazatelů v letech 2002-2007. Dále zkoumám reformu daňového systému Kazachstánu a charakterizuji základní etapy formování a rozvoje národního daňového systému.
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses