Problematika přijímacího pohovoru ve firmě - Krykorková, Petra; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem této práce je monitorování veškerých postupů během výběrového řízení se zaměřením na přijímací pohovor, jakožto stěžejní metodu celého procesu. Celou práci lze rozdělit na tři části. První teoretická část nám poskytne ucelený přehled o fázích, přípravě a podkladech k přijímacímu pohovoru, včetně jeho klasifikace. Vzhledem k obsáhlosti tématu teorie tvoří svým rozsahem většinu práce. Druhá část se věnuje činnosti a případným chybám ze strany personálního pracovníka vedoucího pohovor. Lehce zmíním i složité rozhodování a důležitou zpětnou vazbu, které personalista vypracovává v další fázi výběrového řízení. Poslední část je zaměřena na osobu uchazeče, její etické chování a neverbální projevy. Podstatnou tečku tvoří kapitola věnovaná legislativě ovlivňující uchazečovu volbu přijetí pracovní pozice.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses