Analýza skladovacích procesů - Müllerová, Michaela (2009)
Práce v teoretické části pojednává obecně o vhodných metodách a praktikách skladování materiálu. Zabývá se otázkou, jaké jsou výhody skladování, jaké jsou klasické ale i modernější metody skladování. V praktické části je popsán provoz skladů konkrétní společnosti a nastíněny možnosti zlepšování provozu v oblasti logistiky.