Analýza skladovacích procesů - Müllerová, Michaela; Jirsák, Petr; Hlaváč, Marcel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce v teoretické části pojednává obecně o vhodných metodách a praktikách skladování materiálu. Zabývá se otázkou, jaké jsou výhody skladování, jaké jsou klasické ale i modernější metody skladování. V praktické části je popsán provoz skladů konkrétní společnosti a nastíněny možnosti zlepšování provozu v oblasti logistiky.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; materiálové hospodářství; skladování; diplomové práce; materials management; storage; master's theses