Srovnání internetového bankovnictví pro studenty ve vybraných českých bankách - Petrikovič, Jan; Dvořák, Petr, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce je zaměřena na výčet a následné porovnání služeb spojených se studentskými účty a internetovým bankovnictvím v ČSOB, KB, ČS a GE Money Bank. Cílem práce je nastínit aktuální výhody jednotlivých bank na českém trhu v oblasti studentských kont. Dále pomoci potencionálnímu klientovi představit si, jak vlastně internet banking v daném bankovním domě vypadá a jakým způsobem jsou důvěrné informace o klientovi a jeho peněžních prostředcích zabezpečeny. V první části je práce zaměřena na vysvětlení základních pojmů spojených s přímým bankovnictvím, konkrétně s oblastí internetbankingu a na popis studentských účtů ve vybraných bankovních domech v ČR. Jádrem druhé části je konkrétní výpis parametrů studentského účtu u daného bankovního domu s následným popsáním úrovně zabezpečení a způsobu přihlašování do internetového bankovnictví. Práce obsahuje náhled do internetového rozhraní, ve kterém se operuje v jednotlivých bankách. Na konci výčtu služeb poskytovaných jednotlivými bankami je zhodnocení daného produktu s osobními výtkami a poznatky. Ve třetí části je kompletní shrnutí poskytovaných služeb s volbou nejvýhodnější varianty.
Vedoucí práce: Petr Dvořák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses