Obchodní a kulturní zvláštnosti Afgánistánu - Lišková, Marta; Gullová, Soňa, 1954-; Laschoberová, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce je zaměřena na předání základních informací o Afghánistánu, přiblížení kulturních zvyklostí a analyzování obchodních zvláštností, které v této zemi panují. Orientuje se také na zkušenosti českých firem s obchodním jednáním s afghánskými partnery.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Afghánistán; kultura; obchodní jednání; bakalářské práce; Afghanistan; culture; negotiation in business; bachelor's theses