Ochrana spotřebitele - pojišťovnictví - Toman, Vojtěch; Drozen, František; Filipová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce se zabývá tématem ochrany spotřebitele v pojišťovnictví, zejména životním. Obsahuje krátkou historickou exkurzi v těchto oblastech. Zaměřuje se hlavně na současnost, opírá se o podklady ČNB zmocněné k dohledu nad celým finančním trhem v pojišťovnictví. Zdůraňuje etiku a etický kodex v pojišťovnictví a zároveň podává obraz o skutečné realitě podnikání v pojišťovnictví.
Vedoucí práce: František Drozen
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; ochrana spotřebitele; pojišťovnictví; bakalářské práce; consumer protection; insurance; bachelor's theses