Zakládání firmy v podmínkách nestabilních mezinárodních trhů - Večerka, Jan; Srpová, Jitka, 1957-; Šesták, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem diplomové práce je najít prostor pro vznik a rozvoj firmy operující na realitním trhu. Tento prostor je hledán na základě analýzy realitního trhu a jeho možností v perspektivě současných ekonomických problémů. Podnikatelským cílem projektu je zaměření se na projektový management realitních projektů. Práce se drží dvou tématických rovin. První je trh realit a druhou podnikatelský plán. Teoretický přístup k trhu realit je představen v první podkapitole teoretické části této práce. V druhé polovině teoretické části je popsán způsob vypracování podnikatelského plánu. V praktické části je nejprve analyzován vývoj českého trhu realit a následně sestaven podnikatelský plán společnosti United Project Management s.r.o.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses