Specifika podnikání ve vybraných arabských zemích - Plchová, Tereza; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Müllerová, Františka, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce se zaměřuje na země Arabského poloostrova a Levanty. Popisuje jejich historii, geografickou a demografickou strukturu, politickou a ekonomickou situaci. Podrobněji se věnuje kulturním specifikům daného regionu. V Libanonské republice a Sultanátu Omán analyzuje některá konkrétní kulturní specifika a to, nakolik jsou ovlivněna islámem.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses