Obchodní vztahy mezi Českou republikou a Čínou - Sedmíková, Anežka; Petříček, Václav, 1944-; Kříž, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce popisuje vzájemnou ekonomickou a obchodní spolupráci mezi ČR a Čínou. S ohledem na skutečnost, že Čína je zemí exportní priority, se zaměřuje na formy státní podpory exportu do Číny a aktivity ekonomické diplomacie. Dále jsou zde identifikovány perspektivní obory pro české firmy v Číně a problémy, se kterými se české firmy na čínském trhu setkávají.
Vedoucí práce: Václav Petříček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Čína; bakalářské práce; China; bachelor's theses