Hospodářský vývoj Spolkové republiky Německo se zaměřením na problémy nových spolkových zemí - Vrňáková, Irena (2009)
Bakalářská práce se zabývá procesem sjednocení Německa se všemi pozitivními i negativními důsledky. Je zde podrobně popsán proces transformace a následné zhodnocení ekonomických reforem, které měly přispět k přiblížení ekonomické úrovně nových a starých spolkových zemí.