Hospodářský vývoj Spolkové republiky Německo se zaměřením na problémy nových spolkových zemí - Vrňáková, Irena; Steinmetzová, Dana; Hitzgerová, Vlasta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce se zabývá procesem sjednocení Německa se všemi pozitivními i negativními důsledky. Je zde podrobně popsán proces transformace a následné zhodnocení ekonomických reforem, které měly přispět k přiblížení ekonomické úrovně nových a starých spolkových zemí.
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Německo; bakalářské práce; Germany; bachelor's theses