Využívanie štrukturálnych fondov v Košickom kraji - Lattová, Jana (2008)
Cieľom tejto bakalárskej práce je zmapovať hospodárske a sociálne prostredie Košického samosprávneho kraja a poukázať na jeho nedostatky, ktoré sa územná samospráva snaží odstraňovať pomocou príspevkov zo Štrukturálnych fondov Európskej únie. Ide hlavne o zameranie sa na činnosť Košického samosprávneho kraja v programovacom období 2007-2013