Využívanie štrukturálnych fondov v Košickom kraji - Lattová, Jana; Wokoun, René, 1953-; Skyba, Radovan, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Cieľom tejto bakalárskej práce je zmapovať hospodárske a sociálne prostredie Košického samosprávneho kraja a poukázať na jeho nedostatky, ktoré sa územná samospráva snaží odstraňovať pomocou príspevkov zo Štrukturálnych fondov Európskej únie. Ide hlavne o zameranie sa na činnosť Košického samosprávneho kraja v programovacom období 2007-2013
Vedoucí práce: René Wokoun
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses