Postavení ČSA na trhu leteckých služeb - Šemberová, Jana; Machková, Hana; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce popisuje postavení ČSA na současném trhu letecké přepravy. Hodnotí vývoj této společnosti, postup její privatizace a naznačuje možnosti budoucího vývoje. V první kapitole je popsána historie ČSA, základní informace o letecké dopravě v České republice a hlavní mezinárodní instituce v letecké dopravě. Druhá kapitola se soustřeďuje na provozní a ekonomickou situaci ČSA. V poslední kapitole je popsán průběh privatizace.
Vedoucí práce: Hana Machková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses