Analýza ponuky cestovných kancelárií vzhľadom k vybranému teritóriu - Slovensko - Nogeová, Andrea; Petrů, Zdenka, 1953-; Strakova, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Diplomová práce analyzuje nabídku českých cestovních kanceláří vzhledem k teritoriu Slovensko. Práce zjišťuje, jaké zájezdy cestovní kanceláře nabízejí a zda jsou mezi nimi rozdíly. Nabídka cestovních kanceláří je následně porovnaná s primární nabídkou cestovního ruchu Slovenska, s cílem vyhodnotit, nakolik nabídka cestovních kanceláří pokrývá potenciál vybraného teritoria. K doplnění analýzy byl použit dotazníkový průzkum, který zjišťoval, proč občané ČR nevyužívají při cestách na Slovensko služby cestovních kanceláří.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; Slovensko; diplomové práce; Slovakia; master's theses