Specifika zaměstnávání cizinců v ČR - Halaštová, Kateřina; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Vymětal, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce se zabývá možnými problémy a specifiky, které může přinášet zaměstnávání cizinců. Obsahuje analýzu cizinců jako pracovní síly, právní úpravu zaměstnávání cizinců včetně projektů modrých a zelených karet apod. Společně s problémy, které se již při zaměstnávání cizinců vyskytly, nastiňuje i další možné komplikace z hlediska kulturního i socio-ekonomického a návrhy na jejich řešení.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; trh práce; zaměstnávání cizinců; bakalářské práce; labor market; employment of foreign workers; bachelor's theses