Obchodní vztahy ČR s Kubou - Kurka, Pavel; Gullová, Soňa, 1954-; Laschoberová, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato bakalářská práce popisuje historický vývoj česko-kubánského obchodu, jeho současnou situaci a jeho perspektivy do budoucnosti. V práci mohou nalézt některé užitečné informace i čeští byznysmeni, kteří uvažují o zahájení obchodní spolupráce s kubánským partnerem; uvedeny jsou zde např. zkušenosti českých firem a obecné podmínky pro inicializaci obchodní činnosti na Kubě. Značná pozornost je také věnována postavení Kuby ve světové ekonomice, zejména pak jejím vztahům s USA a EU.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; obchod; embargo; Kuba; bakalářské práce; commerce; embargo; Cuba; bachelor's theses