Služby animácie v turistických strediskách a hoteloch - Bubniaková, Lucia; Petrů, Zdenka, 1953-; Kiráľová, Alžbeta, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce se zabývá problematikou animace v cestovním ruchu. První část práce teoreticky vymezuje pojem animace a okruhy s ní bezprostředně spojené. Vysvětluje důležitost volního času jako hlavního faktoru ovlivňujícího cestování a zároveň přibližuje historický vývoj animace a její propojení s klubovým turismem. Také rozebírá typologii animace, animačních týmů a animátorů. Praktická část práce hodnotí animační služby zejména z pohledu personálního zabezpečení. Zabývá se především profesní přípravou animátorů na výkon povolání a hodnotí přípravu animátorů v rámci jednotlivých pracovních agentur.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses