Založení a vznik společnosti s ručením omezeným - Horáková, Michaela; Kalinová, Miluše, 1952-; Hásová, Jiřina, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato práce se zabývá problematikou založení a vzniku společnosti s ručením omezeným. První část pojednává o historickém vývoji a základní charakteristice společnosti s ručením omezeným. Další kapitola rozebírá jednotlivé kroky vedoucí k založení a vzniku společnosti. Pro názornost je následně celý postup aplikován na konkrétní příklad. V poslední části jsou vyčísleny přibližné náklady spojené se založením a vznikem společnosti s ručením omezeným.
Vedoucí práce: Miluše Kalinová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses