Porovnání případu dovozu z evropského a asijského regionu - Smotlachová, Martina (2009)
Tato práce se soustředí na srovnání dovozu z evropského a asijského regionu zejména z hlediska jednotlivých součástí mezinárodních obchodních operací. Dále jsou v ní také zmíněny rozdíly ve stylu obchodního jednání a chování, kterými se tyto regiony vyznačují. V práci jsem se snažila o prolínání teoretické části s praktickou, která je založena na zkušenostech s dovozy z Asie a z Evropy konkrétní francouzské firmy.