Porovnání případu dovozu z evropského a asijského regionu - Smotlachová, Martina; Halík, Jaroslav, 1961-; Pribiš, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato práce se soustředí na srovnání dovozu z evropského a asijského regionu zejména z hlediska jednotlivých součástí mezinárodních obchodních operací. Dále jsou v ní také zmíněny rozdíly ve stylu obchodního jednání a chování, kterými se tyto regiony vyznačují. V práci jsem se snažila o prolínání teoretické části s praktickou, která je založena na zkušenostech s dovozy z Asie a z Evropy konkrétní francouzské firmy.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; obchodní jednání; bakalářské práce; negotiation in business; bachelor's theses