Porovnání požadavků normy ČSN EN ISO 9001 se skutečností ve společnosti Altran Austria GmbH - Dvorská, Kateřina; Hykš, Ondřej; Plášková, Alena, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Hlavním cílem diplomové práce je posoudit situaci ve společnosti Altran na základě porovnání s požadavky normy ISO 9001 a navrhnout kroky ke zlepšení současného stavu. V teoreticko-metodologické části je vymezen pojem jakost, představeny normy řady ISO 9000, včetně poslední revize normy ISO 9001. V praktické části jsou posouzeny jednotlivé prvky normy v kontextu situace ve společnosti Altran.
Vedoucí práce: Ondřej Hykš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses