Zhodnocení efektů PZI v Ústeckém kraji - Kačírková, Eliška; Lukáš, Zdeněk, 1971-; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
V bakalářská práci je nejdříve představen Ústecký kraj, jak z ekonomického,sociálního, tak environmentálního pohledu. Jsou vyzdviženy jeho klady a zápory ovlivňující příliv zahraničního kapitálu. Následně je provedena analýza dosavadního přílivu kapitálu z kvalitativního i kvantitativního hlediska. Nakonec jsou analyzovány efekty, plynoucí Ústeckému kraji z PZI. Nechybí ani perspektivy dalšího vývoje kraje.
Vedoucí práce: Zdeněk Lukáš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses