Analýza aktivit agentury Czech Trade na exportně významných trzích - Černá, Kateřina (2009)
První kapitola se zabývá významem exportu pro Českou republiku a popisuje vývoj podpory exportu od doby centrálně plánovaného hospodářství až po současnost. Druhá kapitola podává informace o českých státních institucích zabývajících se podporou exportu. Třetí kapitola se zabývá aktivitami agentury CzechTrade a především činností její zahraniční kanceláře v Indii, dále shrnuje současné příležitosti pro export na indický trh.