Analýza aktivit agentury Czech Trade na exportně významných trzích - Černá, Kateřina; Plchová, Božena, 1936-; Jesenský, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
První kapitola se zabývá významem exportu pro Českou republiku a popisuje vývoj podpory exportu od doby centrálně plánovaného hospodářství až po současnost. Druhá kapitola podává informace o českých státních institucích zabývajících se podporou exportu. Třetí kapitola se zabývá aktivitami agentury CzechTrade a především činností její zahraniční kanceláře v Indii, dále shrnuje současné příležitosti pro export na indický trh.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses