Finanční analýza podniku Plzeňský Prazdroj, a.s. - Onisko, Petr (2009)
Cílem této bakalářské práce je finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. Práce je rozdělená do dvou částí a to teoretické, která se věnuje teoretickým východiskům finanční analýzy. Aplikační část se zaměřuje na výpočet jednotlivých ukazatelů, na základě kterých je společnost vyhodnocena.