Finanční analýza podniku Plzeňský Prazdroj, a.s. - Onisko, Petr; Kopalová, Helena; Čapková, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem této bakalářské práce je finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. Práce je rozdělená do dvou částí a to teoretické, která se věnuje teoretickým východiskům finanční analýzy. Aplikační část se zaměřuje na výpočet jednotlivých ukazatelů, na základě kterých je společnost vyhodnocena.
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses