Faktory zvyšování prosperity rodinné firmy - Kyselová, Petra (2009)
Cílem práce je analýza faktorů, které mají přímý vliv na fungování rodinné firmy a návrh opatření, jejichž realizace by přispěla ke zvýšení její prosperity.