Faktory zvyšování prosperity rodinné firmy - Kyselová, Petra; Srpová, Jitka, 1957-; Habrmanová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem práce je analýza faktorů, které mají přímý vliv na fungování rodinné firmy a návrh opatření, jejichž realizace by přispěla ke zvýšení její prosperity.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses