Franchising jako metoda vstupu na trh - Slabá, Martina (2009)
Tato bakalářská práce pojednává o franchisingu jako o možnosti vstupu na trh pro začínající podnikatele. Vymezen je pojem franchisingu,jeho výhody,nevýhody, vývoj ve světě a v ČR. V druhé části informuje o možnostech financování franchisingu a soustředí se na programy financování Komerční banky a.s.