Franchising jako metoda vstupu na trh - Slabá, Martina; Turnerová, Lenka, 1957-; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato bakalářská práce pojednává o franchisingu jako o možnosti vstupu na trh pro začínající podnikatele. Vymezen je pojem franchisingu,jeho výhody,nevýhody, vývoj ve světě a v ČR. V druhé části informuje o možnostech financování franchisingu a soustředí se na programy financování Komerční banky a.s.
Vedoucí práce: Lenka Turnerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; malé a střední podniky; franchising; bakalářské práce; small and medium-sized enterprises; franchising; bachelor's theses