Řešení nadbytečnosti zaměstnanců v organizaci - Veselá, Věra (2009)
Konkurenční prostředí vyžaduje od společností pružně reagovat na změny a řešení nadbytečnosti zaměstnanců se tak stává pro zaměstnavatele běžným procesem. Cílem této práce je na základě analýzy řešení nadbytečnosti zaměstnanců a outplacementového programu dvou vybraných společností definovat obecné zásady pro vytvoření a realizaci outplacementového programu.