Řešení nadbytečnosti zaměstnanců v organizaci - Veselá, Věra; Stříteský, Marek; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Konkurenční prostředí vyžaduje od společností pružně reagovat na změny a řešení nadbytečnosti zaměstnanců se tak stává pro zaměstnavatele běžným procesem. Cílem této práce je na základě analýzy řešení nadbytečnosti zaměstnanců a outplacementového programu dvou vybraných společností definovat obecné zásady pro vytvoření a realizaci outplacementového programu.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; outplacement; diplomové práce; outplacement services; master's theses